piatok 29. marca 2013

MUA Undreessed

Už hrozne dlho som okukovala kozmetiku od značky MUA. Keď som bola v Anglicku, nebola tu ešte tak známa a kedže to bola najlacnejšia drogérková kozmetika, troška som sa bála. Kúpila som si od nich dva laky a s nimi som spokojná. No po pár rôčkoch ma zaujali očné tiene, ktoré sú v blogovom svete celom preslávené. Zaujali ma hlavne paletky o ktorých sa hovorí, že by mali byť DUPE paletkami od Urban Decay - Naked a Naked 2. No nakoniec som si vybrala len jednu, tá čo by mala byť dvojčaťom "jednoty". Keďže od UD nevlastním nič, určite to nemôžem porovnávať.

Paleta obsahuje zemité farby - z toho iba dve sú ozaj matné a ostatok má shimer. Všetky farby sú krásne maslovité - žiadne prášenie sa teda nekoná a veľmi dobre sa s nimi pracuje . Matné farby sú bohužiaľ slabšie pigmentované, no tie ostatné sú ozaj maximálne. :)

Čo sa týka výdrže, mala som ich na očiach cca 10 hodín a nezlievali sa mi do vrások, na polovici oka bol primer a na druhej nie - stále to držalo rovnako. Môžem povedať, že takéto odolné tiene som ešte nemala, viečka sa mi totiž pomerne dosť rýchlo mastia. :)

Paletku by som určite mohla odporučiť, keďže som s ňou maximálne spokojná a už sa teším, keď si budem môcť dokúpiť nejaké nové. :) Dostáva mínus iba za tie dva horšie pigmentované odtiene.

Škoda, že nechcelo zasvietiť slniečko, aby sa vám paletka mohla ukázať v celej svojej kráse..:(




Takto som včera šepkulovala s paletkou a vzniklo takéto líčenie :) 




Čo vy, už vlastníte nejakú paletku od kozmetiky MUA ? :)



4 komentáre:

  1. Ještě ždánou nemám, ale už se na ně celkem dlouhou dobu "chystám" :)) a těším se až nějakou taky budu mít :)

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja som sa dlho chystala,ale môžem povedať, že stála zato :)

      Odstrániť
  2. Zrovna jsem si objednala dvě mua paletky, tak doufím, že příjdou co nejdříve :-) super recenze :)

    http://hollybword.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam,že budeš s nimi spokojná aspoň tak ako ja s touto, alebo ešte viac :)ďakujem :)

      Odstrániť