piatok 29. marca 2013

Ikea

Ahojte, dnes som mala trošku ulietaný deň a hlavným plánom boli nákupy v Ikei. Ja Ikeu milujem, skoro celá moja izba je zariadená nábytkom z nej, no ale najviac milujem tie ich dekorácie a nádherné "blbinky" za super ceny. Keďže brat a rodičia vyberali ešte nejaký ten nábytok ja som sa rozhodla, že si povyberám nejaké drobnôstky. :) Tu mám pre vás fotku, možno sa necháte niečím inšpirovať, i keď toho nemám nejako veľa. :) (keby vám odfotím celý náš nákup,v ňom by ste si vedeli vybrať na 100% - veci všeho druhu :D)

Vankúš - 3,99eur Návliečky - 9,99eur Váza - 1,99eur Umelé kvietky - 2,49eur Sviečky - 1,29eur kus 

A čo vy ? Máte radi Ikeu ? Čo si v nej najradšej obzeráte / čo máte najradšej ? :)

6 komentárov:

  1. v Ikee mají super věci :)))


    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ikedu jsem bohužel ještě nikdy nenavštívila, nejblíže je asi až v Praze a to je dost daleko od nás. A to se mi tak líbí ty lucerničky :( na netu je nemají a ty papírové stínové lampy :/ Krásné věci sis vybrala, miluju svíčky, to by mě asi lákalo nejvíc, ještě když je tam mají za tak suprové ceny :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to áno..aj na Slovensku je to také,no...jedna v Bratislave a koniec..tak hádam ich dajú aspoň na net, sem tam tam pridajú niečo :) sviečkam sa tam nedá odolať, milión druhov :))

      Odstrániť