štvrtok 7. marca 2013

Čokoláda


Neviem ako vy, ale ja som milovník všetkého, čo vonia po čokoláde / kakae . Keď vidím takýto kozmetický produkt, proste ho musím mať aj keď ja čokoládu samu o sebe nemám moc rada. V tomto článku by som vám chcela predstaviť moje čokoládové pokušenia. :)





























Balea Sweet wonderland

Sprcháč vonia neodolateľne. Naozaj samá čokoláda alebo kakao. Žiadna nútená, chemická vôňa. Jediné v čom ma sklamal je  to, že jeho vôňa nie je taká intenzívna a nevydrží na pokožke dlho. Ale zase zaručujem vám, že keď použijete tento produkt vo vani alebo v sprche, nebude sa vám chcieť odísť. :))




Balea telové maslo

Tento produkt je pre mňa aj sklamanie ale mám ho aj celkom rada. Po natretí zostáva pokožka vláčna a hydratovaná. Keďže hovoríme o masle, je hutnejšie -rozotiera sa trošku ťažšie. V čom ma to sklamalo je vôňa. Človek by čakal ozaj krásnu vôňu kakaa, no toto má od toho ďaleko - viac tam cítite chemické kakao ako normálne. Keby voňalo tak ako ten sprcháč je to dokonalé, no bohužiaľ, nevonia. Určite by som si ho znovu nekúpila kvôli tej vôni, ale radšej by som skúsila nejaké druhé, keďže samo o sebe mi vyhovuje. 




Balea Sweet Wonderland balzam na pery 

Niekto má Baleácke balzamy rád niekto nie,ja som zatiaľ nenašla balzam ktorý by mi vyhovoval na 100% takže patrím medzi ľudí, ktorí ich majú radi a nevidia medzi nimi nijaký rozdiel od ostatných . :-D Keď som ho zbadala, vedela som, že to bude voňať presne tak isto ako sprcháč. Aaaa? Áno vonia presne tak isto, takže som bola ozaj happy. :) Balzam má hnedú farbu ale  pery vám nijak  nezafarbí a na perách vydrží priemerne. :)




Avon Hot chocolate

Neviem, či sa ešte vyrába ale ak nie nevadí je tu balea - voňajú takmer rovnako, tento vonia o čosi silnejšie, ale zdá sa mi, že pery zafarbí o trošku viac ako balea..




Ziaja cocoa butter

Sprchové maslo - chápem to tak, že pokožku by nemalo nijak extra vysušovať - čo aj robí, no nie na 100%. Vo vani vám spraví viac peny, než balea.. Vonia viac po kakae, než po čokoláde.




Body basics chocolate orange

Táto kombinácia mi pripomína vôňu želé pomarančových saloniek na stromček. Prvý zacítite pomaranč a potom ho dobehne čokoláda. Je to veľmi intenzívna vôňa a dlho na vás vydrží. :)






Balea bodylotion

Jedná sa o telové mlieko.Tu zase máme kombináciu figy a čokolády. Ja osobne tam čokoládu bohviejak necítim, ale tá vôňa je úžastná. :) ešte majú jeden druh - mandle a višňa v tej intenzívnejšie cítiť višňu.:)







V DM-ku som videla ešte mini antiperspirant Sweet Wonderland, ale ten som si nemala potrebu kupovať zatiaľ :-D a tiež som videla presne taký istý makronkový balea v klasickej veľkosti ale ten som tiež nečuchala a ani nekúpila. Tiež sa dá nájsť makronkový sprcháč

Máte nejaké obľúbené čokoládové produkty ? 


4 komentáre:

  1. Mám ten Balea balzám a asi poletí do koše :D hrozně mi ta vůně vadí... je to jako nejlevnější polská bomboniera... blee :D

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
  2. K tomu poslednému telovému mlieku mi minule dala pričuchnúť kamoška a myslela som, že sa zbláznim ako krásne to voňalo :D V DMku som ho už ale nenašla :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani ja som ho tam už nevidela, ale videla som tam presne taký istý sprcháč O:) tak keď tak sa skús popozerať po ňom :)

      Odstrániť