sobota 9. februára 2013


Nail polish tag


Nedávno som sledovala u jednej kočeny na youtube tag o lakoch na nechty. Celkom ma zaujal a vypísala som si otázky, že tiež by som mohla spraviť niečo podobné - teda článok :-D .  Dúfam, že vás zaujme :)

1. Aká je tvoja obľúbená značka lakov?

Myslím, že nemám obľúbenú značku..keď sa mi páči farba jednoducho si ho kúpim a je . :)) Ale keby som mala odpovedať, rada si kupujem Gabriella Salvete, Catrice a Essence ( hlavne limitované kolekcie, alebo toppery ). 


Gosh - Rainbow 546 - nádherný, prenádherný lak - môj naj toper..strašne dobre sa aj odlakováva, ak ho niekde uvidíte - obzrite si ho :) Lacnejšou verziou je lak od Essence Waking up las vegas :)
Catrice Gold Leaf Top coat - je to limitka..hovorím tie limitky sú náherné 
Essence True Love 03 - nádherne sa ligoce na slniečku,,,tiež limitka
Gabriella Salvete 141 - lak mnohých farieb, nájdete v ňom jemne fialovú, hnedú, bronzovú, tiež sa krásne ligoce a  tiež jeden z obľúbencov :)

2.  Glitrové alebo neglitrové ?

Niekedy je treba  ozvláštniť niektoré laky. Preto sa mi glitrové laky veľmi páčia, no keď ich mám odlakovávať je to hrúúúza. :) Vatšinou to teraz robím tak, že nedávam glitrový lak na každý necht, ale dám ho napríklad len na jeden - takže taká menšia kombinácia :))

3. OPI, China glaze alebo Essie ?

Táto otázka tam bola no :-D. Nakoľko som vlastník len jedného laku od OPI a aj ten mi po cca mesiaci vyschol, neviem odpovedať na túto otázku, keďže nechcem odsúdiť celú značku skrz jeden produkt.  Osobne ale môj názor na tieto drahšie laky je ten, že pokiaľ rovnakú farbu,  nemôžem zohnať v drogérii,  alebo je lak niečím jedinečný, som ochotná si ho kúpiť. No zatiaľ taká nebola viac menej a keď áno, u nás sa zohnať nedala. Haha :-D

Tak a toto je ten môj OPI krásavec..



4. Kedy si odlakovávaš / nalakovávaš nechty?

Ja som veľmi lenivý človek, čo sa tohto týka. Lakujem a odlakovávamm najma cez víkend, keď mám viac času sa s tým vyhrať. Hlavne keď mám nejaký glitrový lak navrchu..ale inak keď sa nudím a pozerám na nechty a vyzerajú zle odlakujem to a nalakujem..bez laku na nechtoch nevydržím..musím tam mať nejaký..:-D

5. Obľúbená farba na nechtoch?

Mám veľmi veľa lakov, ktoré rada používam, no moje obľúbené farby sú tieto :
Gosh  - Gold 554 - ani neviem prečo som si ho kúpila, no zamilovala som si ho, pekne drží na nechtoch a krásne na ňom vynikne crackle lak :)
HM lak - 70253 - nádherná modrá, akokoľvek som sa takú farbu snažila nájsť v drogériách - bolo to márne
S-he - 255 - úžasný lak na leto, nádherne sa ligoce. Aby kryl potrebujete síce viac vrstiev než by ste čakali. No vôbec ma to neodradilo a toto je moje druhé balenie..najlepšie je, že keď máte ozaj hodne vrstiev, nemusíte to odlakovávať. Dá sa odlúpnuť z nechtu takmer v celku. :) 
Avon - Pink creme - nádherná baby pink farba,  zbožňujem ju . :)
Gabriella Salvete - 16 - Nádherná tmavo červená farba. Môj obľúbený červený lak :)
Essence - 03 Blue ray - mal by byť holo, no mne sa ako holo lak nezdá, ale inak príjemná modrá :)



6. Tmavé alebo žiarivé ?

Ako kedy, ale poslednú dobu uprednostňujem žiarivé. :)

7. Čo máš na nechtoch teraz ?

ELF Glitter Glam - krásna strieborno zlatá farba..horšie je, že sa ťažšie odlakováva a dobré krytie je až v tretej - štvrtej vrstve...fotky som mala nafotené už dávno, takže som použila tie :)




8. Matné nechty - in / out?

Ja mám matné nechty rada. Síce ich nosím len zriedka. Na niektorých lakoch totiž nemusia vyzerať najlepšie. Môj matný top coat je od Essence.  Musíte použiť viac vrstiev aby boli nechty úplne a dlhšie matné. Lak totiž to  ľúbi strácať  matnosť :-D



9. Francúzska manikúra?

Tiež sa mi ľúbi, aj keď na svojich nechtoch ju nenosím...Ale vždy keď som mala gélovky tak som mala na spôsob francúzskej. Obdivujem baby, ktoré si dokážu spraviť peknú francúzsku, ja bohužiaľ medzi ne nepatrím - preto ju často nenosím..:)

10. Tvoja obľúbená zimná farba ?

Ja to moc nerozlišujem, či je zima, či je leto, dám si taký na ktorý mám náladu alebo taký, ktorý akurát pribudol do mojej zbierky :))

A čo vy a vaše laky ? :) Aký je váš obľúbený a naopak najhorší ? :) Určite dajte vedieť do komentárov :)

  

6 komentárov:

  1. veľmi dobrý článok :-)) ,, a ešte myslím že matné nechty vôbec nie sú out aj ja ich sama práve mám ale podľa mňa sú najkrajšie na čiernom laku,, a moja obľúbená značka lakov je asi Miss sporty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj podľa mňa, na čiernych najkrajšie vyniknú :)) Od Miss sporty som minule okukovala laky a niektoré ozaj pekné farby, budem ich musieť asi vyskúšať :)) a mala som jeden obľúbený aj od nich taký tmavo fialový - len už sa mi minul tak je vyhodený..:))

      Odstrániť
  2. Super tag. Jestli nevadí, možná si hi někdy vypujčím ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) Samozrejme, že nevadí, rada si ho prečítam :))

      Odstrániť
  3. super:)! také mám ráda laky od essence :)

    OdpovedaťOdstrániť