utorok 5. februára 2013

Kučery 

Ahojte, dnes som sa rozhodla, že vám skúsim spraviť taký ľahký tutorial na vlásky..Stalo sa vám niekedy, že ste chceli mať kučeravé vlasy, no nechcela sa  vám používať kulma? Mne asi milión krát :) Preto vám poviem ako spravíme nádherné vlny bez toho, aby sme vlasy ničili..:)

Čo budeme potrebovať? 
 - kopec obyčajných sponiek :)

Ja som si pred tým vlasy umyla a dala do nich tužidlo...Počkala som kým budú polosuché a rozčesala ich . Začala som od vrchných vlasov. Zobrala som si pramienok natočila ho na dva prsty, zobrala sponku a zasponkovala ho. Takto som to robila po celej hlave :)


Ja som si to nechala na vlasoch celú noc, ale keď použijete fén a dobre ich vyfúkate, myslím, že hodinka / dve postačia. Potom treba dať dole všetky sponky a vlásky sú krásne kučeravé :) Dobré je, keď ešte použijete lak na vlasy, nech to pekne drží tvar..:) 




Dúfam, že to aspoň raz vyskúšate a bude sa vám výsledok páčiť tak ako mne :))))

6 komentárov:

  1. veľmi pekné kúčierky:)

    budem rada, keď sa prídeš pozrieť:)↓

    + práve u mňa prebieha aj giveaway, tak sa môžem zapojiť a skúsiť šťastie:)

    nati

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný účes, určitě to někdy vyzkouším. Z natáček mi vlnky nikdy nevydrží, a kulmou si je nechci moc ničit :-)

    http://hollybword.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite aspoň vyskúšaj teda a uvidíiš :)) hádam toto ti bude ako tak držať :))

      Odstrániť
  3. Ty vlasy máš hrozně pěkný :) vyzkouším:)) prosím o laskavost která trvá jen pár sekund ,každý návštěvník co dá lajk ohromně pomůže a hlavně potěší:) https://www.facebook.com/RuzenaRabovaPhotography?fref=ts dyštak děkujů moc:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že sa podarí, keď budeš skúšať :))jééj,jasné,mám rada fotečky :)) držím palce pri fotografovaníí a verím, že tam budeš mať o pár dní kopec ľudí :)

      Odstrániť