nedeľa 28. apríla 2013

Kulma? 

Ahojte rozhodla som sa vám ukázať fotku, kde som si natáčala vlasy na oslavu. Vlasy kulmujem zriedka, mám pocit, že mi to totiž moc nepristane, no včera som mala náladu a po dvoch hodinkách trápenia sa s kulmou vzniklo toto :) 


Vlasy som si umývala deň pred tým, a pred kulmovaním som použila ochranný sprej na vlasy od značky Balea. Po každej vydarenej vlnke som ju prestriekala s lakom na vlasy a potom ešte pre istotu dostali poriadnu dávku laku na konci. :)


Kulma je značky Rowenta a obsahuje rôzne nádstavce. Ja som si včera vybrala ploský  :)

A ešte mám pre vás jednu vec, čo je úplne od veci :D 
No ale z tejto vecičky som strašne nadšená rozhodla som sa vám odfotiť aj tú. :D Mačička na telefóne, no nie je to roztomilé? Ja som ju kúpila z dôvodu, že to je mačka + chudák môj telefón dostáva zabrať. Zo zadu zošúchaný nápis, niekde čo to prasknuté..( pritom má len rok aj niečo =/ ) takže zaslúžil si konečne ozdobu. :)

Kúpila som to v jednej bižutérii a mali tam na výber rôzne farby. 




10 komentárov:

  1. podla mna ti také vlasy pristanú... a inak mačička na telefone je perfektná!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá mačička je perfektná... :) Čo je to za kulmu? Taká ploskačka.. vyzeráš pekne, ale myslím, že také vačšie "beach" vlny is inou kulmou by sa Ti zapáčili viac.. :)

    DanielaKurkyStyle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeje, len dúfam, že sa nevytiahne :D mne sa také veliké vlnky strašne páčia, bohužiaľ mne to nechce držať =/ kulma je Rowenta Ellite Model look :)

      Odstrániť
  3. Tvoje vlasy se mi líbí úplně stejně jako mačička na telefonu - to znamená MOC MOC a MOC. ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ďakujem za pozvanie, už som sa zúčastnila, ozaj pekná giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám taký istý mobil a tie vlasy sú náhodou krásne! Mám radšej keď si kulmujem a vezmem len sem tam nejaký vlások aby to vyzeralo ležérne ale na takú príležitosť, je taký viac nakulmovaný účes ako stvorený ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jééj :) ja ho mám strašne rada, ale chudák vytrpí si pri mne =/ :D také vlásky sú krásne a keď tak rozmýšľam, ešte som ani taký účes neskúšala :) do budúcna musím napraviť :))

      Odstrániť
  6. jééj, máš krásne vlasy. ja by som nikdy nemala na niečo takéto nervy, ešte mám aj takú sprostú kulmu, že to s ňou trvá 5x dlhšie:D
    nati♥

    OdpovedaťOdstrániť