štvrtok 30. mája 2013

Balenie

Ahojte ! :)

Dnes som sa po troch dňoch vrátila z chaty a keďže som nestihla pofotiť veci, ktoré som si nabalila, rozhodla som sa to spraviť teraz a dať vám čĺánok typu : Čo z kozmetiky so sebou ťahám ja  :)

Keďže sme chatovali len od pondelka do dnes, nebolo veľa oblečenia ktoré by som si brala..a všetky dni sme strávili na chate, takže moja cestová taška obsahovala tepláky, 2 tričká, spodné prádlo a pyžamko. Taakže ideme na kozmetiku :)

Takto som sa dokázala pobaliť, čierne tašky obsahujú dekoratívnu kozmetiku, ale aj kozmetiku ktorá je potrebná pri starostlivosti o pleť. Červená vec, to je moje púzdro na štetce - nakombinujem tam tie, ktoré potrebujem. :)


1. ELLE taška 
Všetka moja dekoratívka + mini sprcháč, mini telové mlieko a krém s kys. salicylovou na akné

  • ELF fixačný sprej, Cien maskara, Catrice korektor, Essence tiene na obočie a Essence linky
  • NYC bronzér, Avon očné tiene ( brané kvôli veľkému zrkadlu ), Essence makeup, Lioele BB krém a "beauty blender" od Ebelin 


2. Adidas
V tejto taštičke sa nachádzajú veci na odlíčenie pleti :)

  • Balea odlíčovacie tampóniky nasiaknuté olejom, Balea vlhčené obrúsky na aknóznu pleť, Biosil tabletky,  Chloe tabletky 
  • Garnier dvojfázový odlíčovač, Clear skin čistiaca vodička na aknóznu pleť, Garnier pleťová voda, pár tampónnikov 


Ak mám pravdu povedať, z dekoratívky som používala BB krém, makeup a korektor. :) Linky a bronzér som použila iba raz - v deň príchodu.  Zo starostlivosti som použila všetko. :)

A tieto produkty sú vo fáze testovania - boli kúpené deň pred odchodom, aby som ich mohla vyskúšať a potom napísať recenzie. Zatiaľ to vyzerá na 3 veľmi dobré produkty a 1 ozaj zlý, no recenziu nájdete o pár dní, aby mohla byť objektívnejšia . :) 





1 komentár: